INDUSTRIJSKI DIMNIKI

Naša ponudba vključuje proizvodnjo in montažo dimovodnih sistemov večjega premera, ki so primerni za industrijske potrebe. Specializirani smo za učinkovito odvajanje dimnih plinov iz toplotnih postrojenj, peči, kotlov, agregatov in drugih industrijskih naprav, popolnoma prilagojeno potrebam posameznega industrijskega procesa.

DIMNIKI VEČJIH INDUSTRIJSKIH POSTROJENJ

Izkušeni strokovnjaki poskrbijo za ustrezno izvedbo. Upoštevamo vse tehnične zahteve, varnostne predpise in normative, da zagotovimo visokokakovostno rešitev. Poleg tehnične izvedbe se osredotočamo tudi na vaše želje in potrebe. Razumemo, da ima vsako podjetje svoje specifične zahteve, zato smo prilagodljivi in fleksibilni pri iskanju rešitev, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam. Naš cilj je skupaj z vami poiskati optimalno rešitev.

KAKO VELIK DIMNIK LAHKO IZDELAMO?

Izkušnje in zmožnost lastne izdelave zagotavljajo, da lahko ugodimo vsem zahtevam industrijskih postrojenj. Štirislojni dimnik premera 1000 mm za livarno ne predstavlja ovire.

Industrijski veliki dimniki

INDIVIDUALNE REŠITVE, PRILAGOJENE VAM

Naša ponudba vključuje proizvodnjo in montažo dimovodnih sistemov večjega premera, ki so primerni za industrijske potrebe.

Specializirani smo za učinkovito odvajanje dimnih plinov iz toplotnih postrojenj, peči, kotlov, agregatov in drugih industrijskih naprav, popolnoma prilagojeno potrebam posameznega industrijskega procesa.

Industrijski veliki dimniki
Industrijski veliki dimniki

Upoštevamo vse tehnične zahteve, varnostne predpise in normative, da zagotovimo visokokakovostno rešitev. Poleg tehnične izvedbe se osredotočamo tudi na vaše želje in potrebe. Razumemo, da ima vsako podjetje svoje specifične zahteve, zato smo prilagodljivi in fleksibilni pri iskanju rešitev, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam. Naš cilj je skupaj z vami poiskati optimalno rešitev.