Preverjeno, kvalitetno, certificirano


CENIKI

Ceniki izdelkov blagovne znamke Karodi so dostopni spodaj. Po dogovoru je možna tudi izdelava kosov nestandardnih dimenzij glede na vaše želje. Za več informacij o izdelkih in naročilo nas prosim kontaktirajte na 031 642 999, info@karodi.si ali preko kontaktnega obrazca na spletni strani. Ponujamo možnost osebne dostave ali dostave preko dostavne službe GLS po vsej Sloveniji. Ceniki so prikazani v pdf formatu po izbranih kategorijah.

Ceniki vsebujejo cene izdelkov za končnega kupca brez montaže.

Montaže izvajamo po celotni Sloveniji, njihov strošek pa individualno ovrednotimo glede na zahteve vašega primera. V primeru naše montaže vedno izvedemo brezplačen in nezavezujoč ogled na samem objektu, da opravimo potrebne meritve, se z vami pogovorimo in vam svetujemo glede na vaše želje. To nam omogoči, da se uskladimo z vašimi zahtevami in vam zagotovimo montažo, ki bo v celoti skladna s predpisi in vašimi pričakovanji. Po izvedenem ogledu vam pripravimo ponudbo za celotno izvedbo, prilagojeno vašim željam.

Ceniki so veljavni od 1.4.2022 naprej.

V primeru dolgoročnega sodelovanja s trgovinami, trgovskimi verigami in instalaterji po Sloveniji nudimo ugodne pogoje sodelovanja. Za več informacij nas kontaktirajte.

Izberite PREVERJENE nerjavne dimnike IN KAMINSKE PEČI za varno in zanesljivo ogrevanje!

vRHUNSKA KAKOVOST ZA VAŠ OBJEKT.