HAAS&SOHN

Priznan proizvajalec kaminskih peči iz Avstrije

Celotna ponudbaNa zalogi

OGLED IN SVETOVANJE PRED MONTAŽO KAMINSKE PEČI

Zagotavljamo strokovno izvedbo in montažo v skladu z vsemi standardi in predpisi, tako da boste lahko brezskrbno uživali v toploti in udobju vašega doma. Najprej izvedemo tudi brezplačno svetovanje in izmero na vašem objektu, da vam zagotovimo brezhiben priklop kurilne naprave v skladu z vašimi željami in vsemi predpisi za varno in učinkovito ogrevanje.

Slide thumbnail
VEČHAAS&SOHN kamin Aruba z zalogovnikom

-10%

quarzit

woodstone

OZEK MODEL

ARUBA

Slide thumbnail
VEČHAAS&SOHN BALI woodstone

-10%

NA ZALOGI

woodstone

naraven kamen
imitacija lesa

BALI

Slide thumbnail
VEČ

-10%

STRANSKA STEKLA

SALZBURG

HAAS + SOHN je avstrijski proizvajalec kaminskih peči na trda goriva in pelete z več kot stošestdesetletno tradicijo najkakovostnejšega razreda. Široko ponudbo več kot sto izdelkov stalno osvežujejo in kupcu nudijo sodobno izkušnjo ogrevanja, ki sloni na inovativnosti, kvaliteti in modernem dizajnu. Peči združujejo varnost, enostavnost uporabe in številne patentirane tehnologije, ki so v koraku s časom, npr. možnost upravljanja in nadzora peči preko telefona na daljavo in popolnoma avtomatizirana regulacija sobne temperature.

POTREBUJETE NASVET PRI IZBIRI KAMINSKE PEČI?

V primeru vašega zanimanja za nakup kaminske peči v naši ponudbi (z. montažo ali brez) ali vsa morebitna vprašanja v povezavi s kaminskimi pečmi smo dosegljivi preko e-poštnega naslova info@karodi.si, na telefonski številki 031 642 999 ali preko obrazca za stik na naši spletni strani.

REZERVNI DELI

V primeru zanimanja za rezervne dele se obrnite neposredno na dobavitelja: Pilremag d.o.o., telefon: 01 7862 090, 01 7862 091, https://www.pilremag.si/kontakt/.