LA NORDICA

Preverjene kvalitetne kaminske peči italijanskega proizvajalca

Celotna ponudbaNa zalogi

OGLED IN SVETOVANJE PRED MONTAŽO KAMINSKE PEČI

Zagotavljamo strokovno izvedbo in montažo v skladu z vsemi standardi in predpisi, tako da boste lahko brezskrbno uživali v toploti in udobju vašega doma. Najprej izvedemo tudi brezplačno svetovanje in izmero na vašem objektu, da vam zagotovimo brezhiben priklop kurilne naprave v skladu z vašimi željami in vsemi predpisi za varno in učinkovito ogrevanje.

Slide thumbnail
VEČ

-10%

bela

sivi
kamen

bordo
rdeča

RAZLIČNE
BARVE

GEMMA

Nordica bordo
Slide thumbnail
VEČ

-10%

bela

KVALITETNO

UGODNO

TEA

La Nordica Tea
Slide thumbnail
VEČ

-10%

naravni kamen
sive barve

DORELLA L8 X

La Nordica je italijanski proizvajalec kaminskih peči, štedilnikov, kaminskih peči na pelete, kaminskih vložkov itd.. Njihova ponudba kaminskih peči združuje dovršen dizajn, visoko učinkovitost in kakovostne materiale.

POTREBUJETE NASVET PRI IZBIRI KAMINSKE PEČI?

V primeru vašega zanimanja za nakup kaminske peči v naši ponudbi (z. montažo ali brez) ali vsa morebitna vprašanja v povezavi s kaminskimi pečmi smo dosegljivi preko e-poštnega naslova info@karodi.si, na telefonski številki 031 642 999 ali preko obrazca za stik na naši spletni strani.

REZERVNI DELI

V primeru zanimanja za rezervne dele se obrnite neposredno na dobavitelja: Etiks d.o.o., tel: 03 780 22 80, info@etiks.si, https://www.etiks.si/kontakti.html.