Jakob beli marmor

LOKATERM

Kakovostne kaminske peči iz Slovenije

Celotna ponudbaNa zalogi

OGLED IN SVETOVANJE PRED MONTAŽO KAMINSKE PEČI

Zagotavljamo strokovno izvedbo in montažo v skladu z vsemi standardi in predpisi, tako da boste lahko brezskrbno uživali v toploti in udobju vašega doma. Najprej izvedemo tudi brezplačno svetovanje in izmero na vašem objektu, da vam zagotovimo brezhiben priklop kurilne naprave v skladu z vašimi željami in vsemi predpisi za varno in učinkovito ogrevanje.

Slide thumbnail

1802,46€+DDV

1441,97€+DDV

VEČLOKATERM Kokra kamen

NOVO -20%

RAZLIČNE BARVE

KOKRA NORGE S KAMEN

Slide thumbnail
VEČLokaterm Jakob črna pločevinaLokaterm Jakob beli marmor

-10%

BELI MARMOR

ČRNA
PLOČEVINA

OVALNA
OBLIKA

JAKOB

Slide thumbnail
VEČLokaterm Valvasor črna pločevinaLokaterm Valvasor B beli kamen

-10%

BELI
MARMOR

ČRNA
PLOČEVINA

8 kW

VALVASOR

Lokaterm je slovenski proizvajalec kaminskih peči. Njihova ponudba kaminskih peči se uvršča v najvišji kakovostni razred, saj združuje tehnično dovršenost, ekološko varnost in sodobno obliko. Kaminske peči so s svojo vsestransko obliko in dizajnom primerne za vsak prostor.

POTREBUJETE NASVET PRI IZBIRI KAMINSKE PEČI?

V primeru vašega zanimanja za nakup kaminske peči v naši ponudbi (z. montažo ali brez) ali vsa morebitna vprašanja v povezavi s kaminskimi pečmi smo dosegljivi preko e-poštnega naslova info@karodi.si, na telefonski številki 031 642 999 ali preko obrazca za stik na naši spletni strani.

REZERVNI DELI

V primeru zanimanja za rezervne dele se obrnite neposredno na proizvajalca: Creina d.o.o., tel: 04 20 13 352, servis@creina.si, https://lokaterm.com/kontakt/.