PLAMEN

Ugodne kaminske peči

Celotna ponudbaNa zalogi

OGLED IN SVETOVANJE PRED MONTAŽO

Zagotavljamo strokovno izvedbo in montažo v skladu z vsemi standardi in predpisi, tako da boste lahko brezskrbno uživali v toploti in udobju vašega doma. Najprej izvedemo tudi brezplačno svetovanje in izmero na vašem objektu, da vam zagotovimo brezhiben priklop kurilne naprave v skladu z vašimi željami in vsemi predpisi za varno in učinkovito ogrevanje.

Slide thumbnail
VEČ

-10%

6 kW

majhna
dimenzija

velik odmik
od gorljivih materialov

DOVOD
ZUNANJEGA
ZRAKA

TARA

Slide thumbnail
VEČ

-10%

8 kW

majhna
dimenzija

velik odmik
od gorljivih materialov

DOVOD
ZUNANJEGA
ZRAKA

GALA

PLAMEN je hrvaški proizvajalec kurilnih naprav na trda goriva, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo štedilnikov ter kaminov na lesno biomaso. Kaminske peči odlikuje možnost dovoda zunanjega zraka že na cenovno najugodnejših modelih, kar poskrbi za popolno varnost uporabe in skladnost z najvišjimi varnostnimi zahtevami.

POTREBUJETE NASVET PRI IZBIRI KAMINSKE PEČI?

V primeru vašega zanimanja za nakup kaminske peči v naši ponudbi (z. montažo ali brez) in vsa morebitna vprašanja smo dosegljivi preko e-poštnega naslova info@karodi.si, na telefonski številki 031 642 999 ali preko obrazca za stik na naši spletni strani.

REZERVNI DELI

V primeru zanimanja za rezervne dele se obrnite neposredno na dobavitelja: Barbatus d.o.o., tel: 08 205 32 65, darko@barbatus.si, https://www.topling-barbatus.com/.