Prilagodljivost vašim zahtevam in željam

PROIZVODNJA

Dimnik certifikati
LASTNA PREVERJENA IZDELAVA

PRILAGODLJIVOST IN KAKOVOST

Zaradi lastne proizvodnje je ena izmed naših glavnih prednosti možnost prilagajanja in personalizacije izdelkov glede na vaše zahteve in želje.

Kvaliteta

Uporabljamo le najkvalitetnejše materiale in visokotehnološke postopke.

Certifikati

Naši dimovodni elementi in dimniški sistemi so certificirani pri Zavodu za gradbeništvo.

Specializirani smo za proizvodnjo dimovodnih elementov in dimniških sistemov za različne namene, vključno s povezavo kotlov in peči z dimniki, obnovo starih dimnikov ter novogradnjo dimnikov za individualne objekte in industrijske potrebe. Uporabljamo visokotehnološke postopke, vključno z razrezom pločevine, preoblikovanjem, varjenjem in spajanjem. Uporabljamo najkakovostnejše materiale, ki so odporni na visoke temperature in zahtevne pogoje delovanja.

PROIZVODNJA DIMNIKOV

Naši dimovodni elementi in dimniški sistemi so certificirani in zagotavljajo požarno in sanitarno zanesljivost obratovanja kotlov in peči. Zaradi lastne proizvodnje je ena izmed naših glavnih prednosti možnost prilagajanja in personalizacije izdelkov glede na zahteve in želje kupcev, kar nas ločuje od konkurenčnih podjetij. Naš certifikat št. 1404 – CPR – 2420, izdan s strani Zavoda za gradbeništvo (ZAG), potrjuje skladnost naših proizvodov z določili ustreznih standardov EN 1856-1:2009 in EN 1856-2:2009 ter primernost tovarniške proizvodnje in njene kontrole.

IZJAVE O LASTNOSTIH DIMNIKOV:

IZJAVE O LASTNOSTIH PRIKLJUČNIH KOSOV:

Za naročilo in vprašanja smo dosegljivi preko e-poštnega naslova info@karodi.si, na telefonski številki 031 642 999 ali preko obrazca za stik na naši spletni strani. Ponujamo možnost osebne dostave ali dostave preko dostavne službe GLS po vsej Sloveniji.

Certifikat o skladnosti tovarniške kontrole proizvodnje CPR, SIST EN, 2+: