Raznolika ponudba rešitev za vsako zahtevo

STORITVE

Kakovostno, varno in učinkovito

Smo vodilni izvajalec, proizvajalec in dobavitelj dimnikov ter dimovodov v Sloveniji. Nudimo širok nabor storitev, ki vključujejo:

 • proizvodnja in montaža nerjavnih dimnikov
 • sanacija in popravilo obstoječih dimniških tuljav
 • novogradnja zidanih ali kovinskih dimnikov
 • montaža in prodaja kaminskih peči

Vsako leto postavimo dimnike lastne blagovne znamke na več kot 500 objektih po vsej Sloveniji. Pri tem vedno upoštevamo veljavne predpise in zakonodajo, lastna proizvodnja in izkušnje pa nam omogočajo popolno prilagodljivost pri izpolnitvi vaših želja.

Zagotavljamo vam vrhunsko kakovost in strokovno montažo dimnikov za varno in učinkovito odvajanje dimnih plinov iz vašega ogrevalnega sistema. Naši izdelki in stortive so namenjene tako končnim kupcem, ki želijo zanesljiv in trajnosten vir ogrevanja, kot tudi profesionalnim instalaterjem, ki iščejo visokokakovostne dimnike za svoje projekte.

Vabimo vas, da se obrnete na nas za strokovno svetovanje, načrtovanje in izvedbo vašega dimniškega sistema. Skupaj bomo poiskali ustrezno, varno in najbolj funkcionalno rešitev, prilagojeno vašim potrebam in zahtevam.

Široka izbira za vse potrebe

 • montaža nerjavnih dimnikov,
 • novogradnja zidanih ali kovinskih dimnikov,
 • sanacija in popravilo obstoječih dimniških tuljav,

Izvajamo montaže dimnikov za najrazličnejše primere po vsej Sloveniji. Nudimo rešitve za najrazličnejše potrebe in aplikacije, od najpogostejših izvedb dimnikov  do zahtevnih sanacij več desetletij starega dimnika v kamniti istrski hiši, postavitve novega dimnika za peletno peč v montažni brunarici, dimnika za odprto kurišče za peko pic na vaši terasi ali dimnika za odvod dimnih plinov pri peči na drva pri vaši finski savni.

Kako do novega dimnika?

 1. Kontaktirajte nas preko telefonskega klica (med ponedeljkom in petkom od 7.00 do 15.00 na telefonsko številko 031 642 999), z uporabo kontaktnega obrazca na naši spletni strani ali preko e-sporočila na info@karodi.si.
 2. Naš izkušen terenski svetovalec vas bo poklical in se z vami dogovoril za datum ogleda na vašem objektu. Pogovorili se bomo o vaših željah in opravili vse potrebne meritve. Ogled in svetovanje sta popolnoma brezplačna po vsej Sloveniji.
 3. Po ogledu prejmete ponudbo za izvedbo dogovorjenih del. Po vaši potrditvi se dogovorimo za datum montaže, pri čemer se prilagajamo vašemu urniku.
 4. S strokovno usposobljeno ekipo monterjev vas obiščemo na vašem objektu in izvedemo dogovorjena dela.

Za vse vgrajene naprave in opravljena dela velja, da so izvedena v skladu z določili Zakona o graditvi objektov:

 • Sproti pripravljamo vso potrebno dokumentacijo, da se po končani gradnji izdela projekt izvedenih del, razen za enostavne objekte.
 • Izvedena dela so v skladu z gradbenimi predpisi, ki veljajo za vašo gradnjo, ter po pravilih gradbene stroke.
 • Vgrajujemo izključno proizvode, katerih skladnost je potrjena s certifikati ali pa je zanje izdano tehnično soglasje.
 • Investitorju oz. naročniku sproti izročamo vso dokumentacijo, ateste, dokazila o pregledih in meritvah ustreznosti izvedbe del, ki se nanašajo na vgrajene materiale in proizvode.

Preprosto in zanesljivo ogrevanje

Nudimo dobavo in montažo kvalitetnih samostoječih peči na drva ali pelete priznanih domačih in tujih proizvajalcev. Romantika, neodvisnost od električne energije, energetska učinkovitost in ekonomičnost so le eni izmed razlogov, zakaj za ogrevanje izbrati kaminske peči na drva.

Montaža kamina

Montaža kamina

Kako do nove kaminske peči?

 1. Kontaktirajte nas preko telefonskega klica (med ponedeljkom in petkom od 7.00 do 15.00 na telefonsko številko 031 642 999), z uporabo kontaktnega obrazca na naši spletni strani ali preko e-sporočila na info@karodi.si.
 2. Naš izkušen terenski svetovalec vas bo poklical in se z vami dogovoril za datum ogleda na vašem objektu. Pogovorili se bomo o vaših željah, opravili vse potrebne meritve, psokrbeli za ustrezno povezavo z dimnikom in izvedbo dovoda zraka za kaminsko peč. Ogled in svetovanje sta popolnoma brezplačna po vsej Sloveniji.
 3. Po ogledu prejmete ponudbo za montažo kaminske peči in izvedbo dogovorjenih del. Po vaši potrditvi se dogovorimo za datum montaže, pri čemer se prilagajamo vašemu urniku.
 4. S strokovno usposobljeno ekipo monterjev vas obiščemo na vašem objektu in izvedemo dogovorjeno montažo. Običajno je že isti dan kaminska peč pripravljena na uporabo.
Kamin na drva

Kamin na drva

Prilagodljive in kvalitetne rešitve

 • proizvodnja večjega števila standardiziranih kosov za večja inštalaterska podjetja in trgovske verige tehničnih trgovin
 • proizvodnja dimnikov za lastno montažo ali samostojno montažo s strani kupcev
 • proizvodnja posameznih elementov za dimnik po vaši želji, izdelanih tudi po meri

Specializirani smo za proizvodnjo dimovodnih elementov in dimniških sistemov za različne namene, vključno s povezavo kotlov in peči z dimniki, obnovo starih dimnikov ter novogradnjo dimnikov za individualne objekte in industrijske potrebe. Uporabljamo visokotehnološke postopke, vključno z razrezom pločevine, preoblikovanjem, varjenjem in spajanjem, ter uporabljamo najkakovostnejše materiale, ki so odporni na visoke temperature in zahtevne pogoje delovanja.

Certifikat za dimnik

Certifikat za dimnik

Nudimo tudi proizvodnjo posameznih kosov po meri, kjer se lahko prilagodimo željam kupca.

Nerjavni dimnik

Nerjavni dimnik

Naši dimovodni elementi in dimniški sistemi so certificirani in zagotavljajo požarno in sanitarno zanesljivost obratovanja kotlov in peči. Zaradi lastne proizvodnje je ena izmed naših glavnih prednosti možnost prilagajanja in personalizacije izdelkov glede na zahteve in želje kupcev, kar nas ločuje od konkurenčnih podjetij. Naš certifikat št. 1404 – CPR – 2420, izdan s strani Zavoda za gradbeništvo (ZAG), potrjuje skladnost naših proizvodov z določili ustreznih standardov EN 1856-1:2009 in EN 1856-2:2009 ter primernost tovarniške proizvodnje in njene kontrole.

SODELOVANJE

Poleg montaže dimnikov pri znanih končnih kupcih smo hkrati tudi vodilni proizvajalec dimnikov za mnoga večja instalaterska podjetja in trgovske verige tehničnih trgovin.

Pridobi ponudbo

Hitra in enostavna pot do ponudbe! Izpolnite obrazec in kmalu se bomo obrnili na vas.

Prosim, izpolnite v primeru zanimanja za montažo dimnika